Annonsering

Vår kombination av flera års erfarenhet inom rekrytering och vår expertis inom annonsering i sociala medier gör att vi kan erbjuda er som kund det bästa av två världar. 

 
WeSelect-Website-Banner-Advertising-iPhoneX-1.jpg
WeSelect-Annonsering-Exeger-JobAd-3.png

Vi är experter på sociala medier-annonsering

Vill ni nå ut med er lediga tjänst till potentiella toppkandidater som inte aktivt söker jobb? Vår kombination av flera års erfarenhet inom rekrytering och vår expertis inom annonsering i sociala medier gör att vi kan erbjuda er som kund det bästa av två världar. Vi vet hur kandidatmarknaden fungerar, och vi vet hur vi ska paketera och distribuera era lediga jobb till rätt målgrupp.

WeSelect-Website-Advertising-JobSites.png

Vi hjälper er med annonsering på de
bästa jobbsidorna

Vill ni nå ut med ert lediga jobb till kandidater som är intresserade av ett nytt jobb och samtidigt få in fler ansökningar till er lediga tjänst? Vår kombination av flera års erfarenhet inom rekrytering och vår expertis inom jobbannonsering gör att vi kan erbjuda er som kund det bästa av två världar. Vi vet hur kandidatmarknaden fungerar, och vi vet hur vi ska paketera och distribuera era lediga jobb till rätt målgrupp.

WeSelect-Annonsering-Swedavia-EmployerBrandingAd-1.png

Vi är specialister på Employer Branding-annonsering

Förändringarna på kandidatmarknaden har idag gjort att arbetsgivare behöver sticka ut ur mängden och bli bättre på att attrahera rätt kompetens till företaget. We Select har tagit fram ett Employer Branding-koncept som stärker ert arbetsgivarvarumärke där ni vill bli starkare och samtidigt bearbetar rätt kandidater inför kommande lediga tjänster som ska utannonseras.

 

Våra annonspaket

 
 
 

Vill du annonsera med oss?
Bli kontaktad inom 24h!

 
WeSelect-BackgroundImage-DarkBlue.png
 
 

Eller ring oss!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er med annonsering på jobbsajter eller sociala medier? Prata direkt med en av våra specialister inom jobbannonsering och annonsering i sociala medier, Clara.

 
 
WeSelect-Team-ClaraGentele-Annonsering.png

Clara Gentele

Tel: 070-000 95 77