We Select är ett av Sveriges Gasellföretag - för tredje året i rad

 

We Select, en digital front-runnner som hjälper företag att konvertera och attrahera nya medarbetare med hjälp av innovativa digitala strategier, har utsetts till ett Gasellföretag – för tredje året i rad, meddelar Dagens Industri.

”Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens Industri de snabbast växande företagen till Gaseller”, skriver Dagens Industri om tillväxttävlingen Di Gasell.

För att ett företag ska få utses till Gasell måste företaget ha uppfyllt nedanstående kriterier. Utöver dessa kriterier gör Dagens Industri även en helhetsbedömning av bolaget och väger in ytterligare parametrar som visar på sund verksamhet. I Gasellundersökningen utgår Dagens Industri alltid från företagets fyra senaste årsredovisningar.

Ett Gasellföretag har:

  • En omsättning som överstiger 10 miljoner kronor.

  • Minst tio anställda.

  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i undersökningsperioden.

  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.

  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.

    I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
    Sunda finanser.

Med hjälp av ett innovativt tankesätt, i kombination med hårt arbete, har We Select för tredje året i rad uppfyllt samtliga kriterier och visat på otroligt bra resultat - sett till såväl tillväxt som omsättning

– Digital Employer Branding kopplat till framgångsrik rekrytering har fullkomligt exploderat de senaste åren. Alla företag som vill vara med i racet om kompetensen letar nu febrilt efter den bästa partnern! Jag är väldigt stolt över att vi tidigt förutspådde detta och skapade Sveriges första hybridlösning av Employer Branding, system och rekrytering. Vår vision är att våra kunder ska bli helt självförsörjande och därmed inte behöva förlita sig på varken rekryteringsföretag, rekryteringssystem eller byråer inom annonsering och sociala media. I och med att vi då utmanar vår egen existens tvingar vi också oss själva att hela tiden vara innovativa och komma på ännu bättre lösningar för våra kunder. Men det är inbyggt i vårt DNA och så länge vi fortsätter med det kommer nog Gasellerna att fortsätta hitta till We Selects gröna betesmarker i oktober månad, säger Rickard Rydström, CEO på We Select.

För mer information, vänligen kontakta:

Emilia Eriksson, Head of Marketing
0766-31 31 25
emilia.eriksson@weselect.com

Om We Select

We Select är en digital front-runner som hjälper flera av Sveriges största företag att attrahera och konvertera nya medarbetare med hjälp av innovativa digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, annonsering och rekryteringsverktyg.

Källa:

Di Gasell

 

Är du nyfiken på hur vi kan
hjälpa just ert företag?

Vi hör av oss till dig inom kort angående
hur vi kan hjälpa just ert företag!