Emilia Eriksson utsedd till Årets Rookie på Inhousetävlingen 2018

 

Emilia Eriksson, Head of Marketing på We Select, blev segraren i kategorin Årets Rookie på Dagens Medias Inhousetävlingen 2018.

"Benämning “rookie” ges till en person som är ny i ett yrke eller jobbar sitt första år i branschen. Årets rookie må ha varit ny i sin bransch men lyckades skapa så stora förändringar att hens arbete kommit att definiera en hel bransch. Fler än 100 av Sveriges 200 största företag kan idag tacka hen för ett nytt arbetssätt och hens modell har även letat sig ut internationellt. Utan någon branscherfarenhet, men med en orubblig tro på digital marknadsföring, lyckades hen skapa stora och mätbara förändringar. Hen är en ung ledare som har gett begreppet digital innovation en ny innebörd. Årets rookie 2018 går till Emilia Eriksson, 24 år, Marketing Manager på The We Select Company AB!"

Årets Rookie är det enda individuella priset i tävlingen och belönar “framgångsrikt marknadsföringsarbete och ett professionellt arbetssätt.” Emilia Eriksson var en av tre nominerade i kategorin, där medtävlarna kom från Tele2 respektive Tre, och säger såhär om vinsten:

– Att bli nominerad till Årets Rookie var en ära - att vinna kategorin var en milstolpe. Jag vet hur hårt vi jobbar på We Select och hur jag och mitt team skapar magi till våra kunder varje dag. Utmaningen med att fronta våra kunders varumärken är att vi själva sällan syns. Även fast vi jobbar med riktigt stora bolag såsom H&M, ICA, Volvo, SAS, Rusta, SBAB, Telenor m.fl. måste vi ofta och i uppförsbacke bevisa för nya kunder att vi är riktigt duktiga och ligger i framkant i branschen. Detta pris och denna utmärkelse känns både internt och externt som ett kvitto vi kan visa upp; ett kvitto på att om man anlitar We Select, då har man gjort ett riktigt bra val och befinner sig i trygga (och kreativa) händer.

Om Inhousetävlingen
I Inhouse tävlar Sveriges marknads- och inhouseavdelningar med reklam de producerat internt under det gångna året. Tävlingen arrangeras årligen av tidningen Dagens Media sedan 2011 och delar ut pris för Bästa kampanj, Bästa inkluderande kampanj, Bästa trycksak, Bästa DR-utskick, Bästa expo, Bästa digitala marknadsföring, Årets inhouseavdelning samt Årets rookie.

Källa:
Dagens Media