We Select och BillerudKorsnäs lanserar Medarbetarkalendern - en digital Employer Branding-julkalender

 
 
 

Räkna dagarna fram till jul med BillerudKorsnäs och We Select! Under december månad påbörjar We Select, en front-runner inom digital Employer Branding, ett stort samarbete tillsammans med BillerudKorsnäs, en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar.

Satsningen består av en julkalender där man varje dag publicerar ett kort videoporträtt av en medarbetare som ger en inblick i sin vardag på BillerudKorsnäs. Filmerna publiceras sedan på Facebook, Instagram och LinkedIn. I Sverige finns 83% av internetanvändarna på sociala medier, varav Facebook och Instagram är de två största med 76% respektive 60%.

Medarbetarkalendern är ett led i BillerudKorsnäs satsning på att bli ledande inte bara i sin bransch, utan också som arbetsgivare.

– Detta fantastiska Employer Branding-initiativ har tagits fram av BillerudKorsnäs och vi på We Select har sedan hjälpt till att paketera, utföra och målstyra det online till relevanta målgrupper. Vi ser redan nu otroligt bra resultat och respons på projektet! Det roligaste är att vi får möjlighet att vara väldigt kreativa med såväl content som kampanjstrukturen, vilken våra digitala marknadsföringsspecialister har gjort ett grymt jobb med. Även själva videoporträtten, framtagna av vår samarbetspartner Ducktape Media, är fantastiskt fina och välproducerade. Utan att avslöja för mycket kommer vi att kunna få stor effekt av denna kampanj långt efter att julkalendern är avslutad, säger Emilia Eriksson, Head of Marketing på We Select.

Samarbetet syftar bland annat till att lyfta fram den stora variation som finns inom BillerudKorsnäs. Medarbetare ur alla olika delar av koncernen presenteras – från Matilda Persson, serviceingenjör i Gävle, till företagets globala CEO Petra Einarsson.

Emilia Eriksson avslutar:

– Vi på We Select har ett väldigt fint samarbete med BillerudKorsnäs och har under en längre tid byggt upp förtroendet genom att leverera bra resultat och kvalitet efter flertalet utförda kampanjer. Det ska bli roligt att sammanfatta projektet efter årsskiftet.

För mer information, vänligen kontakta:
Emilia Eriksson, Head of Marketing på We Select
0766-31 31 25
emilia.eriksson@weselect.com

Om We Select
We Select är en digital front-runner som hjälper flera av Sveriges största företag att attrahera och konvertera nya medarbetare med hjälp av innovativa digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, annonsering och rekryteringsverktyg.