We Select lanserar ny logotyp

 
WeSelect_PressRelease_NewLogo.gif

Genom att kombinera Employer Branding, annonsering, tech och rekrytering jobbar vi mot att bli världsledande inom Talent Acquisition. Vi vill att det tydligt ska framgå i allt vi gör, även rent visuellt, och har därför tagit fram en ny logotyp som symboliserar vårt unika arbetssätt.

Otroligt mycket har hänt sedan We Select grundades år 2011. På åtta år har vi vuxit från ett rekryteringsföretag till ett techbolag som levererar innovativa digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering och annonsering till flera av Sveriges största företag.

New-logo-funnel-W_3.gif

Den nya symbolen representerar hur vi attraherar och konverterar kandidater

Förutom det uppenbara W:et representerar symbolen även de tre faserna Awareness, Consideration och Decision, vilka utgör grunden i vårt arbete med Talent Acquisition och Employer Branding.

Vår utgångspunkt när vi har tagit fram den nya logotypen har varit att symbolisera det unika med We Select och att kombinera det med ett lekfullt och mjukt uttryck.

- Jasmina Bijedic, Designer på We Select

 
PressRelease_NewLogo_Designer_RickardRydstrom.png

Jag älskar verkligen vår nya logga, för den ringar in vad vi gör, vad vi är och vart vi ska i en och samma bild. Det är en funnel, ett koncept vi uppfann på den svenska marknaden för rekrytering, det är ett tydligt W för We Select och det ”fattas” en liten bit. Den biten ska alltid fattas, då vi aldrig blir helt klara. Vi kan alltid bli bättre - Rickard Rydström, CEO på We Select.

 

Om We Select

Vi hjälper Sveriges största företag att attrahera och konvertera nya medarbetare med hjälp av innovativa digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, annonsering och tech.

Kontaktperson
Emilia Eriksson, Head of Marketing
0766-31 31 25
emilia.eriksson@weselect.com