Emilia Eriksson utnämnd till en av Resumés "100 talanger under 30"

Blogg-Emilia-Resume-Banner.jpg

Stjärnskottet Emilia Eriksson, 25 år och marknadschef på We Select med bakgrund inom e-handeln, har utsetts till en av branschtidningen Resumés ”100 talanger under 30”, i kategorin ”Kommunikatörerna & marknadsförarna”. På listan återfinns profiler som Isabella Löwengrip, marknadschefen på Telenor samt Volvos digitala marknadschef.

- Det känns fantastiskt kul att ha blivit uppmärksammad av Resumé som en talang att hålla ögonen på i framtiden. Flera av personerna på listan är sådana som jag själv sett upp till, vilket gör det extra roligt. Dock är jag väldigt ödmjuk inför att talang, fallenhet eller intresse inte räcker särskilt långt om man inte lägger ner det arbete som också krävs för att lyckas, säger Emilia Eriksson själv om utnämningen.

Har du några tips till andra för att kanske en dag hamna på denna lista?

- Först och främst, fokusera inte på framgången utan jobba hårt och var nyfiken på bolagets övergripande mål. Fortsätt att jobba hårt även när ingen märker det. Bygg stort förtroende hos dina kunder, chefer och medarbetare. Omge dig av kompetenta kollegor och lär av dem, dagligen.

Emilia Eriksson vann även pris som Årets Rookie på Inhousetävlingen 2018, vilket du kan läsa mer om här.

Om We Select

We Select är en digital front-runner som hjälper flera av Sveriges största företag att attrahera och konvertera nya medarbetare med hjälp av innovativa digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, annonsering och rekryteringsverktyg.

Om Resumé

Resumé är Skandinaviens största affärstidning om reklam, medier, nyheter, marknadsföring, PR och event.