Rekrytering

Förutom rätt person på rätt plats innebär rekrytering för oss att stärka våra kunders Employer Brand och alltid leverera en kandidat- och kundupplevelse i världsklass.

 
Rekrytering-Header.jpg
 
 

Våra tjänster

Vi finns här för dig som antingen önskar en helhetslösning med en komplett rekryteringsprocess från start till mål eller för dig som vill sköta delar av rekryteringsprocessen själv.

Recruitment-Icon-Part.png

Del av rekryteringsprocess

Rec-Icon-EntireProcess.png

Hel rekrytering

Recruitment-Icon-RecProject.png

Rekryteringsprojekt

 
 

Del av rekryteringsprocess

Vill ni sköta delar av rekryteringsprocessen själva, men vill ha lite extra hjälp med exempelvis annonsering, urval eller utvärdering av kandidater? Vi anpassar oss efter era behov och hjälper till där ni behöver oss som mest. 

✓ Annonsering på jobbsajter & sociala medier
✓ First Opinion
- Screening
- Urval
- Telefonintervjuer
✓ Second Opinion
✓ Personlighets- och kapacitetstest
✓ Referenstagning
✓ Exitsamtal

 
 
 
 
 
Rec-Icon-EntireProcess.png
 

Hel rekrytering

På We Select är vi stolta rekryteringsspecialister som vet vad rekrytering innebär idag. Förutom rätt person på rätt plats innebär rekrytering för oss att stärka våra kunders arbetsgivarvarumärke och att alltid leverera en kandidat- och kundupplevelse i världsklass. På We Select ger vi dig mer än rätt person på rätt plats.

 
 
 
 

Större rekryteringsprojekt

We Select finns här som din partner när du behöver ta ett större grepp om kompetensförsörjningen. Det kan gälla allt från rekrytering av hela enheter, till internutbildning, till utveckling av interna processer. Vi finns här för dig vid stort som smått – vi är en helhetsleverantör. Behöver du hjälp med något som inte står listat nedan? Ingen fara, det löser vi också.

✓  Rekrytering av hela enheter
✓  Omställning & utvärderingar
✓  Rekryteringsutbildning & rekryteringsutveckling
✓  Rekrytering till Internships / Trainees

 
Recruitment-Icon-RecProject.png
 
 
 
 

Intresserad av att rekrytera med oss?
Bli kontaktad inom 24h!

 
 
WeSelect-Webpage-Blue.png
 
 

Eller ring oss!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa just er med rekrytering? Prata direkt med en av våra specialister inom rekrytering och jobbannonsering, Patrik.

 
 
WeSelect-Contact-PatrikJankevics.png

Patrik Jankevics

0727-26 26 02