Rekrytering

Vi på We Select kombinerar en oslagbar och bevisad rekryteringskraft med unik expertis inom sociala medier-annonsering och Employer Branding.

 
Header-Rekrytering.jpg
 
WeSelect-Website-Recruitment-PassiveActiveCandidates.png

Vi når ut till passiva & aktiva toppkandidater

Vill ni få in ansökningar från båda aktiva och passiva toppkandidater? När ni rekryterar med We Select ingår både annonsering på marknadens bästa jobbsajter och riktad annonsering till potentiella toppkandidater i Sociala Medier. På så sätt når vi ut till både jobbsökande och toppkandidater som inte aktivt söker nytt jobb.

WeSelect-Website-Recruitment-JobAdvertising_2.png

Vi är experter på rekrytering och sociala medier-annonsering

Våra specialister inom Employer Branding, digital marknadsföring och sociala medier-annonsering skapar konverteringsoptimerade jobbannonser utifrån ert företags grafiska profil och målstyr annonserna till kandidater som passar just er kravprofil. Er jobbkampanj optimeras löpande under hela annonseringsperioden för att ni ska få in så bra ansökningar som bara möjligt.

WeSelect-Website-Recruitment-CandidateExperience (1).png

Vi skapar bästa möjliga kandidatupplevelse

Med hjälp av vårt personliga bemötande och vårt eget rekryteringsverktyg, Talent Software, ger vi bästa möjliga upplevelse till alla kandidater i er process. Kandidaterna tas emot i vårt GDPR-säkra verktyg och får löpande automatiska uppdateringar under rekryteringsprocessens gång. På så sätt stärks även ert Employer Brand kontinuerligt genom hela processen!

 

Våra tjänster

Vi finns här för dig som antingen önskar en helhetslösning med en komplett rekryteringsprocess från start till mål eller för dig som vill sköta delar av rekryteringsprocessen själv.

 
 
 

Intresserad av att rekrytera med oss?
Bli kontaktad inom 24h!

 
 
WeSelect-BackgroundImage-DarkBlue.png
 
 

Eller ring oss!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa just er med rekrytering? Prata direkt med en av våra specialister inom rekrytering och jobbannonsering, Patrik.

 
 
WeSelect-Contact-PatrikJankevics.png

Patrik Jankevics

0727-26 26 02