Talent Software

Vill ni automatisera er kandidathantering, blåsa liv i ert Employer Brand och få in fler ansökningar? Upptäck Talent Software!

 
WeSelect-Header-TalentSoftware.jpg

Automatisera ditt arbete och få mer tid över till annat

De ansökningar som kommer in samlas upp i din portal där du kan jobba med dem. Ni kan vara flera personer som sätter betyg, kommenterar eller lägger dem i olika mappar.

När du lägger upp en ny tjänst kan du definiera vad en A, B eller C-kandidat är för dig. När ansökningarna sedan kommer in sorteras de per automatik åt dig.

 
WeSelect-TalentSoftware-CandidateExperience.png

Ge dina kandidater bästa möjliga kandidatupplevelse

Vi ser kandidaterna som kunder till er och som ambassadörer, oavsett vilka de är. Med hjälp av Talent Software kan ni automatiskt skicka såväl en bekräftelse på att en ansökan mottagits som att uppdatera kandidater längs med processens gång - helt automatiserat.

WeSelect-Annonsering-Exeger-JobAd-3.png

Jobbannonsering, rekryteringstjänster och mycket mer i vår shop

När ni väljer Talent Software får ni, utöver en toppmodern karriärsida och automatiserad kandidathantering, även tillgång vår unika kombination av expertis inom sociala medier-annonsering, datadriven annonseringsteknik och utvalda annonskanaler. Oavsett om ni vill nå ut med en lediga tjänst eller stärka ert Employer Brand inför kommande rekryteringar finns vi till hands - endast ett klick bort i vår shop.

WeSelect-TalentSoftware-Support.png

Få tillgång till vår otroliga Support

Talent Software är gjort för att vara så lätt att använda som bara möjligt - men om ni skulle ha några som helst frågor längs med vägen är det bara att vända er till vår support. Oavsett fråga, stor som liten, finns vår support till hands för att hjälpa er i vår Live-chatt, via mejl eller på telefon.

 
 
 

Intresserad av Talent Software?
Bli kontaktad inom 24h!

 
WeSelect-BackgroundImage-DarkBlue.png
 

Eller ring oss!

Nyfiken på hur Talent Software kan hjälpa just ert företag? Prata direkt med en av våra specialister inom rekryteringssystem, Filip.

 
WeSelect-Contact-FilipAnden.png

Filip Andén

Tel: 070-017 22 05