Talent Software

Vill ni automatisera er kandidathantering, blåsa liv i ert Employer Brand och få in fler ansökningar? Upptäck Talent Software!

✓ Automatiserad kandidathantering
✓ Mobiloptimerad & specialdesignad karriärsida
✓ Experthjälp med bl.a. jobbannonsering & rekrytering
✓ GDPR-säkert

 
TalentSoftware-Automatisering-Crop.png
 
TS-Header.jpg
 

Hur kan Talent Software hjälpa er?

Rekry-CareerPage-Icon-Small.png

Toppmodern & mobiloptimerad karriärsida

Rekry-Icon-Automation-Small.png

Automatiserad
kandidathantering

Rekry-Icon-Ad-Small.png

Annonsering på jobbsajter
& i sociala medier

 
 

Automatisera ditt arbete och få mer tid över till annat.

De ansökningar som kommer in samlas upp i din portal där du kan jobba med dem. Ni kan vara flera personer som sätter betyg, kommenterar eller lägger dem i olika mappar.

När du lägger upp en ny tjänst kan du definera vad en A, B eller C-kandidat är för dig. När ansökningarna sedan kommer in sorteras de per automatik åt dig.

 
TalentSoftware-Automatisering-Crop.png
 
 
TalentSoftware-Kandidatupplevelse-Crop.png
 

Ge dina kandidater bästa möjliga kandidatupplevelse.

Vi ser kandidaterna som kunder till er och som ambassadörer, oavsett vilka de är. Med hjälp av Talent Software kan ni automatiskt skicka såväl en bekräftelse på att en ansökan mottagits som att uppdatera kandidater längs med processens gång - helt automatiserat.

 
 
 

Nå ut till rätt kandidater

När ni väljer Talent Software får ni, utöver en toppmodern karrärsida och automatiserad kandidathantering, även tillgång vår unika kombination av expertis inom sociala medier-annonsering, datadriven annonseringsteknik och val av jobbsajter. Oavsett om ni vill nå ut med en lediga tjänst eller stärka ert Employer Brand inför kommande rekryteringar finns vi till hands - endast ett klick bort i vår rekryteringshop. 

HR-Excellence-Telenor (1).png
 
 
 
 
Rekry-Support.png
 

Få tillgång till vår otroliga Support

Talent Software är gjort för att vara så lätt att använda som bara möjligt - men om ni skulle ha några som helst frågor längs med vägen är det bara att vända er till vår support. Oavsett fråga, stor som liten, finns vår support till hands för att hjälpa er i vår Live-chatt, via mejl eller på telefon.

 
 
 
 

Intresserad av Talent Software?
Bli kontaktad inom 24h!

 
WeSelect-BackgroundImage-DarkBlue.png
 

Eller ring oss!

Nyfiken på hur Talent Software kan hjälpa just ert företag? Prata direkt med en av våra specialister inom rekryteringssystem, Filip.

 
WeSelect-Contact-FilipAnden.png

Filip Andén

Tel: 070-017 22 05